Ga naar hoofdinhoud

Ik zal mij even voorstellen: ik ben de zus van Tante Til en of ik de echte Zus van de tante Til ben? Dat laat ik graag aan jullie eigen fantasie over!

Jazeker, een algemeen praatje lijkt mij wel op zijn plaats! Alles over mijn en dus ook over jouw mogelijkheden voor kunstzinnerige, artistiekerige creativiteit.

Ik heet je in ieder geval van harte welkom op mijn site met de talloze mogelijkheden. Ook ben ik razend benieuwd naar jouw artistieke creatieve kanten.

Wat zeg je: Niet creatief????? Neem van mij aan dat iedereen zijn/ haar creatieve talenten heeft.

En ook voor jou telt:Met een kloddertje verf kom je echt een heel eind.

Mijn huiskameratelier voor workshops servies beschilderen staat ook open voor jou en voor iedereen die zich even wil wanen in het Quartier Latin van Den Haag (groepen van 8 tot 36 personen)

Servies in alle soorten en maten. Te maffe kroonluchters maken. Eindeloos veel koffie en thee en lekkere dingen tijdens de workshop!

Happie High Tea sweettie sweettie ervaren??

Ook wel eens aan serviesborrelen gedaan? Dat is in je ene hand de kwast en in je andere hand een glaasje vino!

Easy going gastvrijheid ervaren!

Tijdens het servies schilderen een lekker swingend muziekje uit Cuba, of juist een rustige jazzy Billy Holiday of wellicht een ontroerende Fado uit Portugal. Of Andre Hazes?

En nog maar weer een bakkie koffie inschenken en weer een paar spekkies in je mond proppen!

Denken dat je in het programma tussen Kunst en Kitch zit, maar je zit gewoon bij mij, in mijn huiselijk doch professioneel woonwerkatelier!

De workshops servies beschilderen in dit atelier in Den Haag zijn dus geschikt voor iedereen.

Maar, wat je wel moet meenemen: Een goed humeur, veel humor en lekkere trek.

Alle workshops zijn inclusief servies, alle overige materialen, koffie/thee/icetea, wat lekkers bij de koffie/thee en nog snoeperijtjes op tafel.

Last but not least: jullie gastvrouw heet Maggie en een van haar motto’s is:

Easy going maar dan wel met allure!

Back To Top