skip to Main Content

Workshops – In je uppie: De Dolle Derde Dinsdagavond:

Is een speciale avond voor de wat kleinere gezelschappen.
Servies beschilderen, alleen, of met je buurvrouw, of samen met je twee beste vriendinnen, of met je drie collega’s uit de nachtdienst, of met je bridgevrienden etc. etc.
Dus arrangementen voor duo’s, trio’s, kwartetten. Maar ook voor elftallen met reservespelers want ook grotere groepen blijven van harte welkom.
Voor deze avonden gelden dezelfde voorwaarden als voor de andere workshops.

Een minimale besteding van 30 euro: Dat wil zeggen: je kiest individueel, of per groep(je) voor gemiddeld 30 euro p.p. aan servies uit, maar je hebt wel een maximale superavond. Wederom koffie, thee, icetea en veel lekkers erbij en misschien heel misschien ook nog wel een wijntje: Het is allemaal inclusief in die 30 euries.

De workshop – Servies Beschilderen – begint om 19.30 en duurt tot uiterlijk 22.30.
De ervaring heeft geleerd dat deze avonden supergezellig zijn en ook al kom je alleen: Het maakt niet uit, gewoon aanschuiven bij de andere gasten en lekker netwerken en schilderen en kletsen. Je weet maar nooit of je je grote liefde ontmoet bij de zus van Tante Til, maar je mag ook je grote liefde meenemen hoor!

Een aantal malen per jaar organiseer ik op deze avonden tevens een – outletverkoop – van servies. Dus dat wil zeggen: schilderen zoveel je wilt/ kunt voor 30 euro.
Let dus op de voor aankondiging hiervan op de homepagina van de website.

Dus samengevat: iedere derde dinsdag van de maand:

De Dolle Derde Dinsdagavond: speciaal voor de ook wat kleinere gezelschappen !

Tot doei op de Dolle Derde Dinsdag!

Back To Top